de Koning & Partners Telefoon: 06 2336 4066  
de Koning & Partners

Management Development
Veranderstrategieën
Persoonlijke Effectiviteit
LeiderschapsontwikkelingTeamcoachingOpen programma's
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Teamcoaching en individuele coaching


Teamcoaching is een vorm van coaching waarbij de effectiviteit van een heel team centraal staat. Bij teamcoaching gaat het om het verbeteren van de performance van het team, het verbeteren van de onderlinge relatie tussen de teamleden en het versterken van het leervermogen van het team. Vooral dat laatste maakt teamcoaching complex want leervermogen ontstaat niet door ‘voorzeggen’. De begeleider heeft dus de subtiele taak teams te helpen ontdekken waar het bij hen aan schort en hoe dit op te lossen is of anders aangepakt moet worden. De Koning & Partners begeleidt (directie)teams van verschillende organisaties om zowel de performance, als de onderlinge interactie te verbeteren en het leervermogen van het team te versterken.

Individuele coaching is een professionele manier van begeleiden van leerprocessen van individuen.
Deze begeleiding is resultaatgericht. En wel gericht op een dubbel resultaat: verbetering van de performance en vergroten van de verantwoordelijkheid voor het leerproces.

De Koning & Partners begeleidt mensen, gericht om de performance te verbeteren en gericht op verantwoordelijkheid te nemen voor het leerproces.